Field services & servicedesk

Engineering Field Services: mAATWERK IN TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Bij Limas energetics staan onze specialisten paraat om ter plaatse reparaties en onderhoud uit te voeren aan technische installaties en computernetwerken. Wij streven ernaar om uw apparatuur up-to-date te houden, zodat deze op maximaal niveau kan functioneren. Met onze Engineering Field Services bieden wij een breed scala aan ondersteunende diensten, waarbij maatwerk, optimalisatie en tijdkritische service centraal staan.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw technische plannen

Welke engineering field services leveren we aan?

Onze diensten omvatten ondersteuning aan leveranciers van nuts-, telecom- en mobiliteitsvoorzieningen die in- en/of externe ondersteunde diensten aanbieden. Dit omvat installatie, onderhoud en mogelijke herstellingen aan klantgerichte infrastructuren. Daarnaast ondersteunen wij licht- en elektronicafabrikanten bij het optimaal plaatsen van hun producten en bieden wij technische interventies. Voor organisaties bieden wij private label ondersteuning op maat, specifiek gericht op onderhoud en herstellingen.

Welke principes streven we na?

Engineering Facilityship

Limas energetics streeft naar waardecreatie door toepassing van het principe 'customise & supervise'. Wij geloven in voortdurende verbetering en optimalisatie, waarbij onze kernwaarden centraal staan in al onze diensten.

Facilitysolving

Onze dienstverlening omvat diverse ondersteunende diensten en producten die essentieel zijn voor een goede werking van bedrijfsprocessen, maar niet behoren tot de kernactiviteiten van onze klanten. Wij bieden oplossingen voor zowel alledaagse als minder gebruikelijke uitdagingen in een bedrijfsomgeving.

Tijdkritische service

In noodsituaties bieden wij een tijdkritische service. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, lekkend dak, onverwachte plaagdieren of andere urgente problemen, onze specialisten staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Wij begrijpen het belang van snelle en efficiënte oplossingen onder strakke deadlines.

Onze supportmedewerkers streven ernaar u zo snel mogelijk en op een efficiënte manier te assisteren bij al uw vragen of problemen. Kies voor Limas energetics voor betrouwbare, op maat gemaakte Engineering Field Services die inspelen op uw unieke behoeften en tijdsgevoelige situaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw technische infrastructuur kunnen optimaliseren.

Field service & Servicedesk

Een oplossing voor elk technisch probleem.

Field service en servicedesk bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Ontvang op maat gemaakte facilitaire oplossingen met Group Limas. Onze experts analyseren en vertalen uw unieke behoeften en wensen naar praktische oplossingen. Maak uw omgeving bijzonder met onze op maat gesneden dienstverlening. Ontdek hoe wij uw facilitaire uitdagingen aanpakken.

24/7 support & desk

Ervaar ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning met Group Limas. Onze experts analyseren, pakken aan en lossen problemen snel op, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Vertrouw op onze toegewijde support om uw uitdagingen in no-time op te lossen.

Supervise

Group Limas superviseert elk Facilityship met toegewijde ondersteuning van onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan implementatie; we waarborgen voortdurende monitoring en bewaking van uw oplossingen. Vertrouw op ons voor uitgebreide en continue supervisie van uw facilitaire behoeften.

Tijdkritisch

Group Limas excelleert in tijdgevoelige opdrachten waar het startmoment, de duur en deadlines cruciaal zijn. Onze vakmensen implementeren altijd duurzame en hoogwaardige oplossingen. Vertrouw op ons voor tijdige en kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Anderen bekeken ook