Skip to content

Elektrische installaties & verlichting

Elektrische installaties: OPTIMAAL COMFORT EN DUURZAAMHEID

Bij Limas energetics begrijpen we dat elektrische installaties cruciaal zijn voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten binnen diverse sectoren. Of het nu gaat om bedrijfsomgevingen, residentiële gebieden, tertiaire sectoren zoals retail en kantoren, publieke gebouwen of overheidsinstellingen – wij zijn uw betrouwbare partner voor alle elektrische behoeften.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw technische plannen

Elektrische installaties

Nieuwbouw en renovatie van projecten binnen diverse sectoren

Elektrische installaties

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder installatie, aanpassingen, herstellingen en 24/7 depannage. Onze experts zijn gespecialiseerd in diverse energetische domeinen, met een specifieke focus op BENOveren (Beter Renoveren) en duurzaamheid. Of het nu gaat om het installeren van energetische toepassingen, bekabeling, elektronische apparatuur, digitale en analoge sturingen, datanetwerken, automatisaties, voedingen en bekabeling van HVAC, verwarming en klimatisatie, verlichtingssystemen, energiemetingen en logging, of stroom verdeelborden – wij hebben de kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken.

Elektrische installaties

Totaaloplossingen voor elektrische installaties.

Elektrische installaties bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Verlichting: INNOVATIEVE LICHTOPLOSSINGEN

Limas energetics gaat verder dan alleen het installeren van verlichting. Wij bieden advies, gedegen studies en installatie van de ideale verlichting voor diverse omgevingen, zoals woonruimtes, werkplekken en commerciële gebieden. Onze lichtstudies worden niet alleen bepaald door traditionele 2D-modellen en statische berekeningen, maar streven naar de juiste ‘beleving’.

Human centric‘ staat centraal in onze benadering, waarbij de kleur, richting, verspreiding en positie van de lichtbron zijn afgestemd op een comfortabele ervaring.

Product centric‘ is gericht op het stimuleren van economische waarde door de invloed van licht op productpresentatie en klantbeleving.

Onze ‘Relighting‘-service vernieuwt en past bestaande verlichtingssystemen aan naar hedendaagse normen en uw specifieke wensen. Wij bieden hoogwaardige LED-armaturen met een efficiëntie van 145lm/watt en meer, waardoor u kunt profiteren van een snelle en efficiënte Return on Investment (ROI).

Bij Limas energetics gaat onze betrokkenheid verder dan installatie. We bieden op maat gemaakte leasing-formules waarbij besparingen worden geherinvesteerd om investeringskosten te beperken of zelfs te vermijden. Uw comfort en duurzaamheid zijn onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek en ontdek hoe wij uw elektrische installaties naar nieuwe hoogten kunnen tillen. 

Anderen bekeken ook

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte